Byggfirma Vellinge

Lomma Plåt & Bygg AB – Byggfirma Vellinge

Den bästa lösningen för dig

Varmt välkommen till oss på Lomma Plåt & Bygg AB, en byggfirma för dig i Vellinge. Vi är ett liten byggfirma som har stora ambitioner inom vårt verksamhetsområde. Vårt huvudfokus ligger på mellanstora projekt inom plåt- och byggbranschen. I vårt arbete har vi ett ihärdigt mål, att från start till slut hålla en öppen och tät dialog med kunden. På så sätt kan vi säkerställa att slutresultatet följer din vision och dina önskemål. Därigenom kan vi uppnå ambitionen om att samtliga kunder ska känna sig trygga med att anlita oss för sitt nästa projekt. Genom kreativitet, kommunikation och flexibilitet hittar vi den bästa lösningen för dig.

Läs mer om oss här.

Gedigen kompetens

Inom firman finns omfattande kunskaper och lång erfarenhet av branschen. Detta gör att vi kan erbjuda ett brett tjänsteutbud med tjänster så som köksrenovering, tillbyggnation och takbyten. Tack vare vår kompetens har vi möjlighet att ta oss an varierade uppdrag och anpassa arbetet efter kundens önskemål och behov för att kunna uppnå kvalitativa slutresultat.

Nöjda kunder

Lomma Plåt & Bygg AB är ett företag som prioriterar nöjda kunder högt. Vi värnar om alla kunder, små som stora. Enligt oss är vägen till framgång i samtliga byggprojekt ett professionellt bemötande och rak kommunikation. I samband med detta är vi lyhörda för dina önskemål och ser till att anpassa arbetet därefter. Så tveka inte på att kontakta oss ifall du behöver en byggfirma i Vellinge.

VÅRA TJÄNSTER

En mycket trevligare bild på soltaket som vi och vårt systerbolag Lomma Tak fick utföra i samarbete med SunRoof. Fruktansvärt snyggt. #sunroof #framtidenssoltak @lomma_tak @sunroofsverige ...

När man får läsa såna här texter av kunder vet man att man har lyckats. Bra jobbat av alla involverade. Mot nästa projekt. @ostragardens ...

Vi söker en ny medarbetare. Dela gärna vidare. ...

Lomma Plåt & Bygg AB

KVALITETSVÄGEN 5, 232 61 Arlöv
Byggfirma Vellinge
040-6449510